Referenssit

Tiina Kortelainen

Koirahieronta Tiina Kortelainen

”On helpottavaa, kun kirjanpito, veroilmoitukset ja kaikki muukin taloushallintoon liittyvä on osaavissa käsissä, eikä niistä tarvitse huolehtia itse lainkaa. Talousbalanssissa asiat hoituvat nopeasti, joustavasti ja luotettavasti. Vuorovaikutus ja viestintä on myös erittäin sujuvaa. ”

Jari Laakso

japan.huoltopalvelut

”Erinomainen tilitoimisto, jossa homma toimii. Tulee olo, että sinusta oikeasti välitetään ihmisenä, etkä ole pelkkä rahan lähde. Silloin tällöin juodaan myös kahvit ja käydään toimintaa läpi. Erittäin mukava henkilökunta. Suosittelen suuresti tätä yritystä hoitamaan arjen kulut ja askareet. Arvosanaksi 10+.”

japan.huoltopalvelut

Lasse Vainio

Kuljetusliike L&L Cargo Oy

”Yrityspalvelu Talousbalanssi Oy on osoittanut toimivansa luotettavasti ja yrityslähtöisesti. Vahva suositus.”

Kuljetusliike L&L cargo Oy
Kuljetusliike L&L Cargo Oy

Marika Nyman

Maver Oy

”Huoletonta, joustavaa kirjanpitoa asiakas huomioiden.”

Sanna Hietanen

Hoitoliiteri SannaHoo

”Talousbalanssilla on ihanat ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaista. On todella kiva, kun on oikea ihminen, kenen kanssa jutella, eikä esimerkiksi chat-robotti. Kynnys ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa on todella matala. Myös toimivat ja laadukkaat ohjelmat ovat plussaa, eikä sijainnilla ole merkitystä. Kaiken kaikkiaan on todella luottavainen olo, kun yrityksen talousasiat ovat luotettavan kumppanin hoidossa.”

20240419_120346

Liisa Joosela ja Johanna Liukkonen

Lopen Eläinklinikka Oy

”Täyden palvelun tilitoimisto. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki tapahtuu ripeästi ja luotettavasti ja meillä on tunne, että olemme osaavissa ja luotettavissa käsissä. Kivi on vierähtänyt sydämeltä, kun voi huoletta jättää koko taloushallinnon Talousbalanssin taitaviin käsiin. Talousbalanssissa halutaan tuntea asiakkaat ja nähdä kokonaiskuva, eikä mennä siitä missä aita on matalin. Asiakaspalvelu on kerrassaan loistavaa, ei voi muuta sanoa.”

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai pyydää yhteydenottoa. Saat meidät kiinni niin puhelimitse, sähköpostitse kuin oheisella lomakkeellakin Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin aina nopeasti.